Marc van den Boomen

Handels- & Ondernemingsrecht | Burgerlijk Procesrecht | Insolventierecht

Marc van den Boomen

Vasthoudend en transparant. Treedt op voor MKB ondernemers en organisaties. Rots in de branding.

Marc richt zich op het ondernemingsrecht in brede zin. Voelt zich als een vis in het water in de rechtszaal. Gaat geen strijd uit de weg.

Sinds 1994 advocaat en vanaf 1996 zelfstandig ondernemer. Weet wat er juridisch speelt en kent het klappen van de zweep. 

Marc oefent zijn praktijk voor eigen rekening en risico uit onder de naam “Des Arbres Advocatuur” (KvK-nummer: 78360633).

Hij neemt deel in de (kosten)maatschap QO advocaten.­­


Marc van den Boomen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


 

Marcplaats

Marcplaats is het persoonlijke blog van Marc van den Boomen, waarin de dagelijkse praktijk van de advocaat centraal staat. Van kantoor tot rechtszaal en alles wat er tussenin zit.

LINQ eindigt waar QO advocaten begint

Een van de eerste dingen die moeten worden geregeld als men een eigen zaak start, is het vinden van een goede naam. Iedere zelfstandige ondernemer zal dit wel herkennen.

Lees dit blog »